Top 8 voeding voor een mooie huid

 

Eet uw huid gezond

Helaas bestaat er geen magisch ingrediënt dat u eeuwig jong en rimpelloos houdt. De juiste voeding helpt de huid wel een beetje. Een top acht met voedingsmiddelen die bijdragen aan een gezond en stralende huid.

Blijven krabben door anale jeuk
Gênant, maar meestal onschuldig

Anale jeuk (pruritus ani) is geen ernstige aandoening, maar kan gênant zijn en moeilijk te bestrijden. De jeuk beperkt zich soms tot het gebied rond de anus, maar kan ook deel uitmaken van jeuk over het hele lichaam. Bij oudere mensen is de jeuk vaak erger, omdat hun huid droger, minder elastisch en eerder geïrriteerd is.

De term 'bloedstollende film' kan letterlijk opgevat worden. Leids Universitair Medisch Centrum-onderzoekers ontdekten dat kijken naar een horrorfilm ertoe leidt dat er meer van de bloedstollingsfactor VIII in het bloed komt.

De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in The British Medical Journal.

"We hadden het vermoeden dat angst het bloed weleens sneller zou kunnen laten stollen", vertelt Banne Nemeth, arts-onderzoeker op de afdeling Klinische Epidemiologie van het LUMC. Een bedreigende situatie kan immers gepaard gaan met verwondingen. Het is dan een voordeel als je bloed sneller stolt, zodat je minder kans loopt op fatale bloedingen.

info-tips.moret-bg.com
Qr Code
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com